Het verhaal

‘De liefde die de zon beweegt’ is een verhaal gebaseerd op waargebeurde feiten. Een eigenzinnige Vlaamse postbode, een schoonzus met autisme, een Italiaanse schone en een Afrikaanse vluchteling zijn de hoofdfiguren. Een actueel verhaal waarin ook Goethe, Stendhal, Fernando Pessoa, Erri De Luca, Carlo Levi en Dante Alighieri een kleine maar niet onbelangrijke rol spelen.

Prentkaartcollages

Robert, de postbode van Deurne Dorp, gaat samen met zijn vrouw Clara vaak op reis naar Italië. Zijn passies zijn lezen, postzegels verzamelen en fotograferen. Hij maakt vooral foto’s van deuren, belletjes en brievenbussen. Die foto's vormen, gecombineerd met allerlei postzegels uit zijn collectie, de basis voor zijn originele, zeer persoonlijke prentkaartcollages.

Tentoonstellingen

Een selectie fotocollages uit de reeks ‘De liefde die de zon beweegt’ zal in avant-première te zien zijn tijdens ‘Gontrode inspireert’, van 24 september tot en met 9 oktober 2022 in de Sint-Bavokerk van Gontrode (Melle). De volledige reeks van 35 collages en het boek worden voorgesteld op een nader te bepalen datum in Antwerpen.